Puiul si Porumbul – sau reteta fara nume

Buna buna e mancarea 🙂
Va e foame ? Noua da 🙂
Gatim si azi impreuna ?
Nu sunten mari consumatori de pui , dar cand da , reteta asta fara nume e in top 5 .
Numele ii vine de la admiratorul meu cel mai mare in ceea ce priveste rezulatetele „eforturilor ” mele gastronomice , sotul meu . Poate ne ajutati voi cu o sugestie de nume , ca pentru gust , garantez eu 🙂

22430_982528951772310_2057682958025157660_n

Reteta Varzei coapte o gasesti AICI !

Ingrediente pentru 2 persoane :

– 1 buc piept pui mediu
– 4 catei usturoi
– jumate conserva porumb dulce
– usturoi praf
– smantana
– 250 ml apa calda / supa de pui
– sare piper
– marar
– boia
– cimbru
– maghiran
– chimen
– 1 lingura de faina

Mod de preparare :

Spalam pieptul de pui si il taiem cubulete .
Tocam si usturoiul marunt .
Incingem o tigaie incapatoare cu 3 linguri de ulei . Calim usturoiul , dupa care adaugam cubuletele de pui . Condimentam cu sare , piper , usturoiul praf , maghiran , chimen si cimbru si prajim pe toate partile , amestecand incontinuu ca sa nu se lipeasca . Cand puiul si-a scimbat culoarea presaram o lingura de faina , si turnam supa de pui / apa calda . Adaugam si porumbul si fierbem pana puiul e moale .
Adaugam acum 4 linguri sanatoase de smantana si mararul tocat si il lasam sa formeze un sos grosut .
Se serveste cald , cu o garnitura pe masura , cu multa pofta si companie placuta .

semnatura

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Puiul si Porumbul – sau reteta fara nume&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s