Pazea , epidemie de curve

Imi incep articolul cerandu-mi scuze , pentru intorsatura neasteptata a subiectului pe care am de gand sa il tratez . Iertare , pentru vocabularul fara de care nu a-si putea sa dezlantui vulcanul care bolboroseste in mine .

Nu aveam de gand sa abordez teme de genul , dar prostia se tot aduna . Iar eu sunt foooarte, dar foarte alergica la tampenie .

Aaah …si la curve … of ..la curve sunt alergica . Fie alea femei sau barbati .  Curva-i curva , fara gen si fara alta categorizare .

Citesc deja prea multe scrieri despre morala amantelor ( ca voua asa va place sa va numiti , dar eu prefer sa raman la alb si negru ) , ca mai nou dragele de voi , aveti si morala … si doare sufletul in voi , de proaste ce sunteti .

Eu , draga mea , spre deosebire de tine , sunt unica femeie al unicului barbat pe care il iubesc . Nu fa ochi de caprioara , mama , ca nu ma ungi la suflet . Stii tu , suflet , e un subiect complicat pentru una ca tine …cred ca l-ai lasat acolo unde ti-ai pierdut si mintile . Daca le-ai avut vreodata . Dar hai sa iti explic mai pe larg ce pierzi tu in timp ce ranjesti victorioasa din patul unui pierdut in spatiu .

Eu sunt sotie , draga . Asta ia-o , ca pe o coroana invizibila pe care am onoarea sa o port glorioasa zi de zi in fata celor ca tine . Pentru ca eu ii port numele . Pentru ca eu am fost aleasa partener de viata , de zi si noapte , 24 din 24 , nu doar decor de pat .Si poate eu nu primesc flori zilnic , ciocolata si lenjerii cu danteluta . Dar diminetile mele incep cu cafeaua facuta de el , de sotul meu , si cu un cadou care valoreaza mult mai mult decat toate avutiile tale : timpul lui .

Eu sunt alegerea lui , draga . Persoana pe care vrea sa o vada si dimineata in patul lui , primul lucru care ii apare in vizor atunci cand isi deschide ochii . Sunt cea care se tolaneste in bratele omului iubit seara , cand dupa haine , ne dezbracam si de probleme.

Impartasim frici , temeri , facturi .
Construim vise , si ne umplem de putere reciproc , sa le realizam .

Radem impreuna in vacantele pentru care facem economii luni de zile . Traim succese impreuna . Urmarim cum rasare soarele dupa o furtuna . Pentru ca stii , noi ne mai si certam …ca asa fac oamenii mari care se iubesc …mai au si conflicte .

Tu ce ziceai ca faci ? Mai razi de prostia ta ?  Normal ca asta faci , doar e incapabila de vorbe un ambalaj gol imbracat in dantela ieftina .
Aaah , sau credeai ca doar tu ai de alea ? Ca te-ai rupt din soare , cu forte supranaturale de seductie ? Era sa vars o lacrima ….de amuzament .

Auzi , tu , tanti , care porti Chanel si in loc de papuci de casa , te plimbi pe tocuri ca o gaina beata, nimeni nu-i ca tine …dar stii de ce … ca nimeni nu-si doreste viata ta .

Pastreaza-ti momentele de placere si savureaza-le bine , ca atata ti-a fost dat sa fie . Opreste-te in fata oglinzii si admira-ti lenjeria … dantela scumpa , daca nu ma insel .. si nu uita , seara sa admiri asta , cand patul iti va fi rece si gol . Si eu una chiar ma indoiesc sa iti poarte danteluta de cald . Ca imbracata , prea nimeni nu-i curios de tine .

Dar lasa , uita-te mai bine , poate ti-a mai ramas un pahar din vinul ‘cel scump lasat pe noptiera ; toarna-ti un pic si linge-ti ranile . Ziceai  ceva si de flori , mi se pare . Crede-ma pe cuvant ca se vor usca si ele , la fel de repede cum ti se usuca sufletul secat de sentimente .

Mai razi ? Mai esti mandra de aventura vietii tale ? Te-as aplauda , dar am mainile ocupate … eu gatesc cina tocmai . Omul meu drag se grabeste acasa . Si ghici ce : nu-mi aduce flori , nici vin , nici țoale scumpe . Mie mi s-a daruit cel mai drag om , cu trup si suflet cu tot .

Si vezi ca e cam rece sa stai in chilotei . Ia-ti si tu niste papuci in picioare , ca zau ca e mai comod asa . Pe cuvant de femeie cinstita .

Ti-as zice si sa iei o bluza , niste blugi si cauta-ti o viata normala . Ca e frumos tare sa fii femeie . Sa mirosi a prajeli in bucatarie , imbracat in tricoul lui . Sa simti fluturi in stomac ,sa te topesti sub privirea celui care iti iubeste fundul imperfect si sufletul de copil .
Sa iti savurezi aniversarile si zilele in care nu ai chef de nimic si nimeni inafara de el . Cand „tu” si „eu” , se contopeste in „noi” si dispare orice limita a Universului .

Stii , e dragut tare sa fii si doamna , sa te afisezi mandra la bratul lui . Sa il insotesti in drumetii , si sa poti sa razi in hohote fara sa fii pusa pe silentios cand suna oficiala .

Si-apoi da-i naibii si bani . Ca aia vin si pleaca . Si sfaturile alea cu tot mai bine e sa plangi cu bani in portofel , decat fara , uita-le . Pentru ca nici daca ar da mana domnul Armani cu altii ca el , nu ti-ar putea umple golul lasat in interiorul tau . Pentru ca nimic nu inlocuieste dragostea , dar iubirea ti le ofera pe toate .

Si nu iubirea aia de care vorbesti tu . Nu mama , zau ca aia nu e iubire . Bilețelul cu ” te pup pisi ” niciodata nu inlocuieste mesajul : „imbraca-te gros , e rece afara . ”

Dar daca tu alegi sa te multumesti cu rolul tau de amanta cu care te etalezi mandra , bravo tie . Dreptul iti apartine . Si consecintele la fel. Daca atat iti ajunge , atata meriti . La o adica cat timp vor exista curvari , vor exista si curve . Sau ia-le invers , cum vrei tu .

Eu te las acum , sunt asteptata cu cafeaua . Si miroase atat de bine ….

7 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. nicoletaliana spune:

    Am înțeles… Cred că mai mult e doar bla bla în articolul acela… După cum știu eu, soțiile întotdeauna iubesc mult și se și sacrifică cu multe într-o căsnicie.

    Apreciază

  2. Giarolo Brigi spune:

    Revoltatoare e mandria cu care isi asuma pozitia . Si adineaori am vazut un articol , cum ca , defapt sotiile sunt cele vinovate pt existenta amantelor … hai zau

    Apreciat de 1 persoană

    1. nicoletaliana spune:

      Ce? Cum adică, într-un articol ai citit că de fapt soțiile sunt vinovate că există amante? Ma che cavoloooo !!! Probabil cel / cea care a scris articolul gândește așa, ca să-și acopere greșala…adică călcatul pe delături.
      Părerea mea e că amantele au existat de când lumea și asta nicidecum nu e vina soțiilor, este doar prostia unor bărbați însurați care se pretează la așa ceva… adică, a ajunge în brațele unui asemenea specimen pentru a-și cauta „ ceva mai nou ” sau „ alt tip de răsfăț decât cel de acasă ” Acei bărbați, după părerea mea nu sunt bărbați adevărați ! Acei bărbați greșesc enorm crezând că „ pasărea de pe gard e mai bună decât cea din mână ” și cu asta am spus tot! 🙂

      Apreciat de 3 persoane

      1. Giarolo Brigi spune:

        Daaa 🙂 ceva gen ,ca nu intelege de tot timpul sotiile sunt puse in rolul victimelor , cand colo daca ele ar iubi mai mult …bla bla

        Apreciat de 1 persoană

  3. nicoletaliana spune:

    Din păcate… societatea mustește de așa specimene… dar sperăm cât de curând să fie pe cale de dispariție.
    În totalitate agreez cu tine 😉 Super articolul și foarte mult adevevăr ai spus aici… Te felicit!

    Apreciat de 1 persoană

  4. nicoletaliana spune:

    Din păcate… societatea mustește de așa specimene… dar sperăm cât curând să fie pe cale de dispariție.
    În totalitate agreez cu tine 😉 Super articolul și foarte mult adevevăr ai spus aici… Te felicit!

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un comentariu