Budinca de ovaz cu unt de arahide si banane

Duminicile incep mai tarziu . E singura zi din saptamana cand somnul castiga teren in fata activitatilor zilnice . Duminica nici iarba nu creste … la noi … luni e altceva . Duminica e puturoasa , iar noi ne luam dupa ea.

Dar totusi , ca sa nu uitam de sanatate … si sa o si combinam cu dulcea lene , am facut rapid o budinca de ovaz , pe care am ” condimentat-o ” cu unt de arahide pentru calorii si banane pentru un surplus de colagen si vitamine .

Ingrediente 2 persoane :

Incepem prin a pune laptele la fiert . Cand fierbe , adaugam ovazul si amestecam din cand in cand , timp de 10 minute , pana se ingroasa si absoarbe laptele in el .

Separat pisam bananele , le amestecam cu mierea , untul de arahide si esenta de vanilie . Maruntim un pumn de alune si le adaugam la mixul de banane.

Dupa 10 minute , luam ovazul de pe foc si incorporam in el compozitia de banane , amestecand , pana la omogenizare . Acoperim , si lasam sa se „odihneasca” 20 de minute.

Servim calduti , cu pudra de roscove sau fulgi de ciocolata .

Pofta buna dragilor , si o duminica cu soare sa aveti 🙂

 

semnatura.jpg

Anunțuri

4 gânduri despre &8222;Budinca de ovaz cu unt de arahide si banane&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s