Jurnal de sănătate : Lista frunzelor și verdețurilor comestibile

Poate te-ai întrebat de multe ori, cum ți-ai putea diversifica și mai mult sucurile și smoothie-urile verzi . Uite aici lista frunzelor și verdețurilor comestibile:

andive

coada șoricelului

creson

funze aromatice, în cantități mici

( mentă, măghiran, busuioc verde și roșu, salvie, etc.)

frunze broccoli

frunze de cicoare

frunze de conopidă

frunze de gulie roșie sau albă

frunze de lobodă albă și roșie

frunze de lucernă

frunze de morcovi ( 1-2 frunze/suc )

frunze de muștar

frunze de ridiche ( 1-2 frunze/suc )

frunze de sfeclă roșie

frunze trifoi

frunze țelină

frunze zmeură

iarbă grasă ( purslane )

lujeri de țelină

mangold

măcriș

păpădie

pătlăgină

salată

sfeclă elvețiană

sfeclă furajeră

spanac

spanacul perennial și normal

untișor

urzică

varză creață

vlăstari

( floarea soarelui, trifoi, lucernă, mazăre, varză albă și roșie, schinduf, kale, broccoli, ridiche, etc. )

S-ar putea să te intereseze și Ce să mănanci și ce să eviți pe perioada sarcinii și alăptării .

Giarolo Brigi all right

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s